Vrienden

Al meer dan 50 jaar organiseert de Drommedaris culturele activiteiten in dit karakteristieke, monumentale gebouw. De laatste jaren is er veel veranderd op cultureel gebied. De overheid stelt minder subsidies ter beschikking van cultuur en stimuleert cultureel ondernemerschap. Ook de Drommedaris moet commerciële activiteiten ontwikkelen om het culturele programma te kunnen bekostigen.

Want de doelstelling van De Drommedaris is om een zo groot en gevarieerd mogelijk cultureel aanbod te bieden aan een breed publiek.  Zoals films en theatervoorstellingen, cabaret, muziek, kindertheater, exposities en lezingen.

U hoeft de Agenda op deze site maar open te slaan om te zien wat er speelt in de Drom…!

Al deze activiteiten zijn alleen mogelijk door het heffen van entreegelden, het verkrijgen van subsidies en de steun van  sponsoren en donateurs. En niet te vergeten de inzet van vele vrijwilligers.

Draagt u de Drommedaris een warm hart toe, steun ons dan financieel en word Vriend van de Drom. Na ontvangst van uw donatie, zenden wij u uw vriendenkaart toe.

Vrienden van de Drom hebben een streepje vóór:

  • Vrienden worden per email regelmatig op de hoogte gehouden van het aanbod
  • Vrienden hebben voorrang bij het reserveren van toegangskaartjes (en ontvangen bij populaire voorstellingen een melding voordat de voorstelling op de site verschijnt)
  • Vrienden ontvangen twee vrijkaarten per jaar.

Word vriend van de Drom en vul hier het formulier in

Wij stellen uw steun zeer op prijs, want met uw jaarlijkse bijdrage maakt u het mogelijk om een gevarieerd cultureel aanbod samen te stellen met steeds weer nieuwe artiesten en kunstenaars.

Bij voorbaat dank en met culturele groet!