fbpx Vergaderen | De Drom - Centrum van Cultuur

Vergaderen

Vergaderen in het meest markante gebouw van het historische Enkhuizen  

De Drommedaris (gebouwd in 1540 als stadspoort en verdedigingstoren) is een unieke locatie in de haven van Enkhuizen. De Drom telt drie zalen op drie verdiepingen: een bar op de begane grond met een prachtig meloengewelf, een open-plan theaterzaal op de eerste verdieping en een film-theaterzaal op de derde verdieping. Elke verdieping heeft zijn eigen bijzondere uitstraling en is breed inzetbaar voor een groot scala aan evenementen. 

Zakelijke evenementen

De Drommedaris is zeer geschikt voor vergaderingen en andere zakelijke evenementen. Het historische gebouw met zijn authentieke sfeer geeft een bijzonder tintje aan uw evenement. Diverse vergader-, seminar- en trainingsopstellingen zijn mogelijk.  Audiovisuele hulpmiddelen zoals 3D projectiescherm, videoscherm, filmapparatuur en theaterverlichting en –geluid zijn aanwezig. Desgewenst verzorgen wij de technische ondersteuning.

Wij bieden verschillende cateringmogelijkheden voor uw vergadering zoals heerlijke cappuccino en thee met verse versnaperingen van de bakker. Maar ook luxe lunches, borrels en complete diners: alles is mogelijk.

Via het nieuwe trappenhuis en de lift zijn alle zalen/ruimten goed bereikbaar en toegankelijk voor mindervaliden.

Het is ook mogelijk om een combinatie van zalen te huren. Desgewenst staat het volledige gebouw exclusief ter beschikking van uw gezelschap.

Zakelijke brochure

De digitale brochure met uitgebreide informatie over alle mogelijkheden en de verschillende zalen met veel beeldmateriaal vindt u hier.

Contact

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op via info@drom.nl of bel ons op 0228-312076.

Wilt u een offerte ontvangen, vul dan het onderstaande formulier in voor een direct overzicht van de mogelijke kosten.Leuke reacties

 

“Als Management Consultant, Coach en Trainer werkzaam in Europa, de VS en Azië is Cultureel Centrum De Drom wereldwijd ronduit mijn favoriete trefpunt met cliënten voor vergaderingen en workshops. Strategisch gelegen in de Seed Valley bieden de ongeëvenaarde historische maar ook ontwapenend informele atmosfeer en de fantastische medewerkers de perfecte ambiance voor soms robuuste discussies en altijd dynamische training-sessies. Deelnemers zijn zonder uitzondering enthousiast over zowel de locatie als de verzorging. Ik kan De Drom van harte aanbevelen!”- Jan Dirk Geertsema – www.advancebusinessconsulting.com (september 2020)

“De Westfriese burgemeesters vergaderen elke keer op wisselende locaties. Een van de burgemeesters is gastheer en bepaalt waar de vergadering plaatsvindt. We koppelen daar ook graag een verhaal over de locatie aan. We zijn nu twee keer te gast geweest in de Drommedaris. Een heerlijke locatie om te vergaderen. De Drommedaris heeft een prachtige ambiance en straalt veel rust uit. Er is veel over de historie te vertellen en het staat op het mooiste stukje van Enkhuizen. Daarbij is het belangrijk dat je echt ‘ontzorgd’ wordt. En daar slagen ze heel goed in. De catering is dan ook prima!”- Matthijs van der Horst (april 2019)

“We zijn uitermate tevreden over ons verblijf op jullie locatie. De gastvrijheid van jullie personeel, de sfeervolle ambiance, het lekkere eten en de theatervoorstelling in de ‘bovenzaal’ maakte het verblijf zeer aangenaam.” – Peter (april 2018)