fbpx Zaalverhuur voor amateurverenigingen | De Drom - Centrum van Cultuur

Zaalverhuur voor amateurverenigingen

De Drommedaris was direct vanaf de jaren zestig van de vorige eeuw de thuisbasis voor een aantal vaste gebruikers, clubs of verenigingen. Zangverenigingen, schermers, toneelverenigingen en trekzakmuzikanten kwamen naar de Drommedaris voor de wekelijkse oefenavonden.

IMG_3001Inmiddels heeft de Drommedaris meer en meer een theaterfunktie gekregen met drie podia op drie verdiepingen in drie markante zalen met ieder hun eigen sfeer.

Elke verdieping heeft een piano of vleugel die ingezet kan worden tijdens oefenavonden.
De Incotec foyer onder het meloengewelf heeft een prachtige akoestiek voor zangkoren.

De Enza Zaden zaal heeft een flexibele indeling, met losse podiumdelen en losse stoelen, een prachtig achterdoek en een horizondoek. de ruimte kan desgewenst volledig verduisterd worden.
De maximale afmetingen van het podium zijn 7 x 3 meter.

Het Syngenta theater op de tweede verdieping is een vlakke vloer theater met een vaste tribune opstelling. het speelvlak is 4,5 x 10 meter (halfrond). Een achterdoek en ook een horizondoek ontbreekt hier natuurlijk niet en de zaal kan volledig verduisterd worden.

Alle drie de zalen hebben dimbare theaterverlichting (LED) en zijn voorzien van een geluidsinstallatie waar desgewenst gebruik van gemaakt kan worden.

Kortom de verbouwde en gerenoveerde Drommedaris is uitstekend geschikt als oefenlokatie voor een koor-, muziek of theatergroep.

Neem vrijblijvend kontakt op met ons Dromteam om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn, via info@drom.nl