fbpx Techniek | De Drom - Centrum van Cultuur

Techniek

Techniek Drom

Het prachtige gebouw heeft uitstekende technische voorzieningen. Een gedreven ploeg vrijwillige en professionele technici is in de weer om de activiteiten in de Drom technisch in goede banen te leiden. Die activiteiten zijn zeer divers en daarmee ook de technische benadering. De ene gebruiker wil graag technisch volledig ontzorgd worden, de andere doet het liefst alles zelf.

Door middel van vroegtijdig overleg willen we samen met jou oplossingen op maat maken. Vragen die daarbij voorbij komen zijn: welke medewerker(s) past bij dit evenement? Welke apparatuur is nodig en wat kost het? Door goed overleg en een juiste afstemming loopt elk evenement soepel en kan alle aandacht naar het evenement zelf uitgaan. 

Voor vragen en overleg met betrekking tot technische zaken, stuur een e-mail naar techniek@drom.nl.

De Drommedaris beschikt over drie zalen met elk een eigen sfeer. De Drombar powered by Incotec met zijn karakteristieke meloengewelf, de Enza Zaden Zaal met balkon en het Syngenta Theater met vaste tribune. De zalen zijn goed te bereiken via het nieuwe trappenhuis en de lift in de RABO-toren en eventueel ook nog met de oude houten wenteltrap.

Het Syngenta Theater

Het Syngenta Theater is geschikt voor culturele voorstellingen, filmvoorstellingen, repetities, huwelijksceremonies en zakelijke evenementen zoals congressen, seminars, productpresentaties etc.

Klik hier voor alle technische specificaties van het Syngenta Theater.

De Enza Zaden Zaal

De Enza Zaden Zaal is geschikt voor culturele voorstellingen, repetities, huwelijksceremonies, recepties, diners, feestavonden en zakelijke evenementen zoals vergaderingen, congressen, seminars, productpresentaties etc.

Klik hier voor alle technische specificaties van de Enza Zaden Zaal.

Drombar powered by Incotec

Drombar powered by Incotec is geschikt voor culturele voorstellingen, huwelijksceremonies, recepties, diners, feestavonden, vergaderingen en als break out room.

Klik hier voor alle technische specificaties van Drombar powered by Incotec.

Parkeren

Bij het NS-station (5 minuten loopafstand) kun je voor onbeperkte tijd parkeren zonder parkeerschijf. In het centrum van Enkhuizen is een aantal blauwe zones (aangegeven door bebording en blauwe belijning), waar je maximaal 3 uur mag parkeren met gebruik van een blauwe parkeerschijf. Alle andere parkeerplaatsen in de binnenstad behoren op maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur tot het gebied voor vergunninghouders. Voor huurders/bespelers/artiesten heeft de Drom 2 parkeervergunningen die gedeeld worden met de gebruikers van andere zalen. 

Artiestenfoyer

Helemaal bovenin het gebouw is de Palasthy Artiesten Foyer. Deze kleedkamer is gedeeltelijk per lift en gedeeltelijk per trap te bereiken en kan worden gebruikt door de bespelers van alle zalen.

Opslag kisten ed

De opslagmogelijkheden in de Drom zijn zeer beperkt.