fbpx

Werken bij de Drom

Vacatures


 Algemeen & Cultureel Manager De Drom

Gaat jouw hart sneller kloppen van theater en cultuur op een prachtige historische locatie als de eeuwenoude Drommedaris in Enkhuizen? Ben je enthousiast, niet voor één gat te vangen, weet je sfeer te bepalen èn weet jij met jouw helikopterview alles in goede banen te leiden? Lees dan gauw verder!

Onze manager Gerdien gaat een wereldreis maken en gaat daarna een nieuwe uitdaging aan. Daarom zoeken wij een nieuwe algemeen & cultureel manager.

De Drom is een unieke locatie in Enkhuizen met ruimte voor theater, cultuur, film en memorabele bijeenkomsten zoals bruiloften, vergaderingen, lezingen en alles wat daartussen zit. Het is hét theater en culturele centrum van West-Friesland, dat moet iedereen willen beleven! Het verbindt, inspireert, en beweegt alle facetten op cultureel gebied in Enkhuizen en omgeving. De combinatie van het bijzondere gebouw en de verschillende activiteiten maken de Drommedaris een unieke plek om te werken.

Als Algemeen & Cultureel manager leid je een vast team van 6 medewerkers en heel veel vrijwilligers. Samen komen jullie tot het beste resultaat om bezoekers van de Drom een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Je bent een organisator pur sang die houdt van afwisseling. Dat is maar goed ook, want dit is een veelzijdige functie in een veelzijdig gebouw.

Wat ga je allemaal doen?

  • In samenwerking met het bestuur van Stichting Cultureel centrum de Drommedaris bepaal je het beleid.
  • Je voert, met ondersteuning van medewerkers zowel het culturele, financiële- als het personeelsbeleid uit.
  • Je onderhoudt en bent verantwoordelijk voor de externe contacten met stakeholders van de Stichting als sponsoren, Cinema Enkhuizen, lokale maatschappelijke verenigingen en Gemeente Enkhuizen.
  • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de historische Drom en onderhoudt in deze het contact met de gemeente Enkhuizen waar nodig.
  • Je draagt zorg voor een gevarieerde culturele programmering en correcte planning van de ruimtes in het theater en de verschillende huurders.

De functie is voor 28 uur per week die flexibel over de week ingezet kan en soms ook moet worden. Voel jij je geïnspireerd om De Drom te omarmen? We zijn erg benieuwd hoe jij jezelf herkent in deze functieomschrijving.  We ontvangen graag uiterlijk 21 juni jouw motivatie en CV via bestuur@drom.nl

Houd rekening met de eerste gesprekken op 9 & 10 juli 2019.

De inwerkmaand start 1 november 2019.


TECHNIEKVRIJWILLIGER(S)

Wil jij werken in het mooiste en bekendste gebouw van Enkhuizen?
Ben je gek op bandjes?
Ben je thuis in theatertechniek, of zou je er graag mee willen oefenen?
Meld je dan aan als techniekvrijwilliger in de Drom!

Wie zijn wij?

Stichting Cultureel Centrum de Drommedaris is hét culturele hart van Enkhuizen. Theatervoorstellingen, optredens van bands en artiesten, feestjes: er is hier bijna elke dag wel iets te doen!
We hebben een groot en gezellig team vrijwilligers die we graag uit willen breiden.

Wat kunnen wij je bieden?

Een leuke en leerzame tijd als techniekvrijwilliger, waarin je goed begeleid wordt en je de kans hebt om je te ontwikkelen en te groeien. Daarnaast mag je werken op de mooiste plek van Enkhuizen waarbij je de leukste voorstellingen mag bijwonen!

Klinkt dit jou als muziek in de oren?
Twijfel dan niet en stuur je motivatie naar info@drom.nl o.v.v. ‘Techniekvrijwilliger’

Tot snel!


GIDSEN

Onze Drom wordt steeds beroemder! Als landmark van Enkhuizen en omstreken krijgen we geregeld aanvragen voor rondleidingen. Die geven we natuurlijk graag!

Als gids ken je de 500 jaar veelzijdige geschiedenis van de Drom en weet je over ieder hoekje en elke ruimte een mooi verhaal te vertellen. Je neemt een groep van maximaal 15 personen mee de toren in en vertelt op jouw manier wat er allemaal in de Drom gebeurt.

Ben jij op zoek naar een flexibele vrijwilligersfunctie op oproepbasis dan horen we dat graag.

Stuur een mail naar info@drom.nl o.v.v. gids