fbpx In klein gezelschap | De Drom - Centrum van Cultuur

In klein gezelschap

Voorzichtig zetten we de deur open.
We zetten een podium klaar.
We sluiten de techniek aan.
De kaarsen mogen weer branden.
We vullen onze voorraad koffiebonen en wijn.
We nodigen een aantal fantastische (lokale) artiesten uit.
En in een ruim opgezette Drom gaan we er wat van maken deze zomer.
Met jou?


Het Dromteam haalt alles uit de kast om deze bijzondere theateravonden zo sfeervol en veilig mogelijk te maken. Je zou bijna vergeten dat….. Maar nee, dat zijn wij echt niet vergeten. Overal is aan gedacht, lees maar:

KAARTEN BESTELLEN
Toegangskaarten bestellen voor een voorstelling kan alleen online via de website. Het is niet mogelijk om kaarten aan de kassa te kopen. Op dit moment kunnen we maximaal 22 tot 28 bezoekers per voorstelling ontvangen. Je bevindt je dus in klein maar goed gezelschap. Als je kaarten hebt gekocht, ontvang je van ons een e-mail met alle benodigde informatie. Ook vragen we hierin naar de samenstelling van je gezelschap, zodat we precies weten hoe we de tafels in moeten delen. Een paar dagen voor de voorstelling checken we per e-mail hoe het met je gaat en of je geen klachten hebt. Ook vragen we dit aan iedereen bij aankomst in de Drom. Zo zorgen we voor elkaar!

EIGEN TAFEL
Je krijgt een eigen tafeltje toegewezen waar je de hele voorstelling lekker kan zitten. Er is geen garderobe, je jas kan je aan je eigen stoel hangen. De placering wordt gedaan op volgorde van binnenkomst. Aan het einde van de voorstelling zorgen wij voor een geleidelijk vertrek van alle bezoekers via de lift of trap.

ETEN & DRINKEN
Voorafgaand aan de voorstelling en in de pauze kun je op de daartoe bestemde plek aan de bar je drankje bestellen (1 persoon per tafel). Betalen kan per pin (contactloos). Je drankjes neem je vervolgens zelf weer mee naar je tafel. Voor veel voorstellingen worden toegangskaarten verkocht inclusief een heerlijke borrelplank. Deze wordt in de pauze aan je tafel gebracht. Dat wordt genieten!

TOILET
Tijdens de voorstelling kun je geen gebruik maken van het toilet. Op elk ander moment uiteraard wel. De toiletten op de derde verdieping zijn hiervoor beschikbaar (bereikbaar met de trap of lift). Tijdens de pauze borgt één van onze teamleden de afstand tussen de bezoekers bij de toiletten.

LIFT
De lift is in gebruik maar wel voor maximaal 2 personen tegelijk. En als het even kan, neem dan de trap.

AFSTAND
De afstand tussen de tafels en het podium voldoet aan de richtlijnen van het RIVM. Ook is er in de gangen signage op de vloer aangebracht die onze bezoekers helpt om voldoende afstand te houden.

HYGIENE
Bij de theaterkassa en de bar zijn Lexan schermen geplaatst om de veiligheid van onze medewerkers en bezoekers te garanderen. De toiletten, lift en trapleuningen worden een paar keer per avond grondig schoongemaakt. De barmedewerker werkt met een strenge hygiëne-code. Waar dat kan staan de deuren open zodat je deze niet hoeft vast te pakken en op diverse plekken in de Drom kan je je handen desinfecteren. Tevens staat op elke tafel in de zaal een klein flaconnetje desinfecterende handgel.

Samen met jou, de artiesten en ons team gaan we een paar goede Dromavonden tegemoet. De unieke live-ervaring voor de bezoeker en publiek voor de artiest! Wij kijken er naar uit!

Ook wij zijn afhankelijk van de actuele situatie. De programmering is onder voorbehoud van wijzigingen. En we scherpen aan waar nodig en versoepelen waar mag.