fbpx In klein gezelschap | Syngenta Theater | De Drom - Centrum van Cultuur

In klein gezelschap | Syngenta Theater

Het Dromteam haalt alles uit de kast om deze bijzondere theateravond zo sfeervol en veilig mogelijk te maken. Je zou bijna vergeten dat….. Maar nee, dat zijn wij echt niet vergeten. Overal is aan gedacht, lees maar:

KAARTEN BESTELLEN
Toegangskaarten bestellen voor deze voorstelling kan alleen online via de website. Het is niet mogelijk om kaarten aan de kassa te kopen. Op dit moment kunnen we maximaal 27 bezoekers per voorstelling ontvangen. Je bevindt je dus in klein maar goed gezelschap. Als je kaarten hebt gekocht, ontvang je van ons een e-mail met alle benodigde informatie. Ook vragen we hierin naar de samenstelling van je gezelschap, zodat we precies weten hoe we de stoelen in het Syngenta Theater in moeten delen. Een paar dagen voor de voorstelling checken we per e-mail hoe het met je gaat en of je geen klachten hebt. Ook vragen we dit aan iedereen bij aankomst in de Drom. Zo zorgen we voor elkaar!

TOILET

Tijdens de voorstelling kun je geen gebruik maken van het toilet. Op elk ander moment uiteraard wel. De toiletten op de derde verdieping zijn hiervoor beschikbaar.

LIFT
De lift is in gebruik maar wel voor maximaal 2 personen tegelijk. En als het even kan, neem dan de trap.

AFSTAND
De afstand tussen de theaterstoelen voldoet aan de richtlijnen van het RIVM. Ook is er in de gangen signage op de vloer aangebracht die onze bezoekers helpt om voldoende afstand te houden.

HYGIENE
Bij de theaterkassa zijn Lexan schermen geplaatst om de veiligheid van onze medewerkers en bezoekers te garanderen. De toiletten, lift en trap- en stoelleuningen worden een paar keer per avond grondig schoongemaakt. Onze teamleden werken met een strenge hygiëne-code. Waar dat kan staan de deuren open zodat je deze niet hoeft vast te pakken en op diverse plekken in de Drom kan je je handen desinfecteren.

Samen met jou, de artiesten en ons team gaan we een goede Dromavond tegemoet. De unieke live-ervaring voor de bezoeker en publiek voor de artiest! Wij kijken er naar uit!

Ook wij zijn afhankelijk van de actuele situatie. De programmering is onder voorbehoud van wijzigingen. En we scherpen aan waar nodig en versoepelen waar mag.