fbpx Het team | De Drom - Centrum van Cultuur

Het team

De dagelijkse werkzaamheden, culturele programmering, horeca en evenementen in de Drom worden uitgevoerd door een klein professioneel team.

Annemarike van Putten-Bunschoten
beheer & algemeen management
annemarike@drom.nl
De dagelijkse leiding van de Drom is in handen van Annemarike. Als Algemeen en Cultureel manager is zij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de Drom, de marketing en de samenwerking met vrijwilligers en andere (culturele) stakeholders in Enkhuizen en omstreken.

Mike Leegwater
culturele programmering & events
mike@drom.nl
Mike is de drijvende kracht achter de culturele programmering. Muziek, theater, cabaret, festivals: Mike is er dol op en weet voor de Drom elke keer weer de pareltjes te vinden. Of het nu grote namen zijn of jong onbekend talent…

Emily Lintvelt
(zakelijke) bijeenkomsten, feesten & huwelijken
emily@drom.nl
Er wordt veel vergaderd en gevierd in de Drom! Samen met een klein team van bevlogen oproepkrachten regelt Emily het commerciële gedeelte van de Drommedaris. Van offerte tot uitvoering, Emily zorgt dat alles tot in de puntjes is verzorgd.


Jack Reus
facilitaire zaken en de keuken
jack@drom.nl
Jack is van veel markten thuis. Hij is aanspreekpunt m.b.t. facilitaire zaken maar ook de keuken is zijn domein. Een klassiek diner, een casual themabuffet of een verrukkelijke high tea: hij tovert het op tafel. Genieten gegarandeerd! 


Paul Hutschemaekers
theatertechniek

techniek@drom.nl
Paul is verantwoordelijk voor de theatertechniek in de Drom. Met een fijn team zorgt hij ervoor dat de kwaliteit van het licht en geluid bij elke voorstelling van professioneel niveau is.