fbpx

Online offerte

 

 

Binnenkort is het mogelijk je offerte online samen te stellen zodat je precies kunt zien wat er bij ons mogelijk is en je direct een overzicht hebt van de kosten. Wil je nu alvast een offerte laten maken neem dan contact op met Emily Lintvelt via emily@drom.nl

LEUKE REACTIES

“We zijn uitermate tevreden over ons verblijf op jullie locatie. De gastvrijheid van jullie personeel, de sfeervolle ambiance, het lekkere eten en de theater voorstelling in de ‘bovenzaal’ maakte het verblijf zeer aangenaam.” – Peter (april 2018)

“Het was echt helemaal super bij De Drommedaris, alles van A tot Z super geregeld. Helemaal zoals we besproken hadden, en de medewerkers waren super enthousiast, alert en  behulpzaam. Voor de ceremonie nog op het dak geweest dat was ook perfect begeleid! We hadden natuurlijk een vrij strak schema en verschillende onderdelen in korte tijd bij jullie, maar het verliep zo soepel dat de tijd geen probleem was! Verder ook allemaal complimenten over de prachtige locatie van onze gasten, heel leuk!”- Dennis & Susan (juni 2018)