fbpx Feest! | De Drom - Centrum van Cultuur

Feest!

VIER EEN FEESTJE IN DE DROM

Bereik je binnenkort een mooie leeftijd, wil je de liefde vieren of een heel andere reden? Feesten in de Drom zijn berucht, geliefd en staan garant voor een hoop gezelligheid. Dansen met al je geliefden, familie en vrienden tot in de late uurtjes. Wij schenken de drankjes en serveren heerlijke hapjes! Ons cateringaanbod staat voor seizoensgebonden en vers, huisgemaakt en robuust eigentijds eten. Nodigen jullie een band uit? Of een DJ? De Drom is ook een theater en biedt hoogstaande technische faciliteiten op het gebied van licht en geluid.

Laat ons weten hoe jouw ultieme feest eruit ziet en ons enthousiaste team staat voor jullie klaar om het werkelijkheid te maken!

DE ZALEN VAN DE DROM

De Drom beschikt over verschillende zalen met elk hun eigen unieke karakter. Welke past het beste bij jouw feest?

ENZA ZADEN ZAAL
Vrije zaal met bar op de eerste verdieping.
Geschikt voor: recepties, diners en feestavonden.
Capaciteit: vrije zaal – 120 personen, dineropstelling – circa 60-70 personen

DROMBAR POWERED BY INCOTEC 
Intieme caféruimte op de begane grond met karakteristiek meloengewelf.
Geschikt voor: recepties, diners, feestavonden.
Capaciteit: vrije zaal – 70 personen, dineropstelling – circa 35 personen

Klik hier voor nog meer informatie over de verschillende zalen.

Contact

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op via info@drom.nl.

Wil je een offerte ontvangen, vul dan het onderstaande formulier in voor een direct overzicht van de mogelijke kosten.Mooie reacties:

Het feest van afgelopen vrijdag is eigenlijk met geen pen te beschrijven…  Ik kom superlatieven te kort maar laat ik er een paar opnoemen, haha:
Gigantisch, mega, supergaaf, onvoorstelbaar,waanzinnig, prachtig,”de dik voor mekaar show”, knalfeest, heerlijk… Nou, zo kan ik nog wel even doorgaan ! Het was in een woord TOP !!!!
En dan het geweldige team. Ze hebben het super gedaan, ik heb geen wanklank gehoord van mijn gasten. Ik kijk terug op een fantastische avond, mede mogelijk gemaakt door alles wat die mooie Drom te bieden heeft (Coby Dekker, augustus 2018)