fbpx

Meetings & Events

Vergaderen in het meest markante gebouw van het historische Enkhuizen.  

De Drommedaris (gebouwd in 1540 als stadspoort en verdedigingstoren) is een unieke locatie in de haven van Enkhuizen. De Drom telt drie zalen op drie verdiepingen: een bar op de begane grond met een prachtig meloengewelf, een open-plan theaterzaal op de eerste verdieping en een film-theaterzaal op de tweede verdieping. Elke verdieping heeft zijn eigen bijzondere uitstraling en zijn breed inzetbaar voor een groot scala aan evenementen. 

Zakelijke evenementen

De Drommedaris is zeer geschikt voor vergaderingen en andere zakelijke evenementen. Het historische gebouw met zijn authentieke sfeer geeft een bijzonder tintje aan uw evenement. Diverse vergader-, seminar- en trainingsopstellingen zijn mogelijk.  Audiovisuele hulpmiddelen zoals 3D projectiescherm, videoscherm, filmapparatuur en theaterverlichting en –geluid zijn aanwezig. Desgewenst verzorgen wij de technische ondersteuning.

Wij bieden verschillende cateringmogelijkheden voor uw vergadering: van warme dranken als cappuccino’s & thee met verse versnaperingen van de bakker tot lunches, borrels en complete diners.

Via het nieuwe trappenhuis en de lift zijn alle zalen/ruimten goed bereikbaar en rolstoeltoegankelijk.

Het is ook mogelijk om een combinatie van zalen te huren. Desgewenst staat het volledige gebouw exclusief ter beschikking van uw gezelschap.

Contact

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op ons via info@drom.nl.

 

LEUKE REACTIES

“We zijn uitermate tevreden over ons verblijf op jullie locatie. De gastvrijheid van jullie personeel, de sfeervolle ambiance, het lekkere eten en de theater voorstelling in de ‘bovenzaal’ maakte het verblijf zeer aangenaam.” – Peter (april 2018)

“Het was echt helemaal super bij De Drommedaris, alles van A tot Z super geregeld. Helemaal zoals we besproken hadden, en de medewerkers waren super enthousiast, alert en  behulpzaam. Voor de ceremonie nog op het dak geweest dat was ook perfect begeleid! We hadden natuurlijk een vrij strak schema en verschillende onderdelen in korte tijd bij jullie, maar het verliep zo soepel dat de tijd geen probleem was! Verder ook allemaal complimenten over de prachtige locatie van onze gasten, heel leuk!”- Dennis & Susan (juni 2018)