Verhuur

Vier een feest,vergader of trouw in het meest markante gebouw van het historische Enkhuizen.  

De Drommedaris (gebouwd in 1540 als stadspoort en verdedigingstoren) is een unieke locatie in de haven van Enkhuizen. De Drom telt drie zalen op drie verdiepingen: een bar op de begane grond met een prachtig meloengewelf, een open-plan theaterzaal op de eerste verdieping en een film-theaterzaal op de tweede verdieping. Elke verdieping heeft zijn eigen bijzondere uitstraling en zijn breed inzetbaar voor een groot scala aan evenementen. 

Neem contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina!

Vier een feestje in de Drom

Bereikt u binnenkort een mooie leeftijd, wilt u de liefde vieren of een heel andere reden? Feesten in de Drom zijn berucht, geliefd & staan garant voor een hoop gezelligheid. Wij werken graag met u samen om een mooi feest te organiseren.

Ons cateringaanbod staat voor seizoensgebonden & vers, huisgemaakt & robuust eigentijds eten.
Voor grotere partijen werken wij samen met lokale partners.

Trouwen in de Drom

De Drommedaris is een officiële trouwlocatie waar u elkaar het JA-woord kunt geven, de taart kunt snijden en kunt proosten met bubbels. Daarnaast kunt u in de Drom ook dineren en natuurlijk feesten tot in de vroege uurtjes. Alles kan op deze schitterende locatie, die daarnaast ook nog eens de perfecte achtergrond is voor de trouwfoto’s.

Wij maken graag een arrangement op maat voor u voor de perfecte huwelijksdag.

Zakelijke evenementen

De Drommedaris is zeer geschikt voor vergaderingen en andere zakelijke evenementen. Het historische gebouw met zijn authentieke sfeer geeft een bijzonder tintje aan uw evenement. Diverse vergader-, seminar- en trainingsopstellingen zijn mogelijk.  Audiovisuele hulpmiddelen zoals 3D projectiescherm, videoscherm, filmapparatuur en theaterverlichting en –geluid zijn aanwezig. Desgewenst verzorgen wij de technische ondersteuning.

Wij bieden verschillende cateringmogelijkheden voor uw vergadering: van warme dranken als cappuccino’s & thee met verse versnaperingen van de bakker tot lunches, borrels en complete diners.

Via het nieuwe trappenhuis en de lift zijn alle zalen/ruimten goed bereikbaar en rolstoeltoegankelijk.

Het is ook mogelijk om een combinatie van zalen te huren. Desgewenst staat het volledige gebouw exclusief ter beschikking van uw gezelschap.

Contact

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op via: