27|01
zo 27|01 10:30 uur

Yoga & klankschalen tweede sessie

Yoga (10.30 uur) 
Onder leiding van yogadocente Dana Lub kun je een uur voorafgaand aan het gongbad 1 uur yoga doen. Yoga in de Drom onder het prachtige meloengewelf van de begane grond zal een unieke ervaring zijn. Voor de yogasessie is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Dana Lub is langere tijd werkzaam geweest als stewardess. In 2015 maakte zij de overstap naar de gezondheidszorg en nu werkt zij met veel plezier in een dermatologische kliniek in Hoorn. 
Vijf jaar geleden is zij zelf begonnen met het beoefenen van yoga en heeft dit sindsdien niet meer losgelaten. In 2017 rondde zij een docentenopleiding Power Yoga af bij de AALO in Woerden. Haar liefde voor yoga en het ervaren van de balans tussen in- en ontspanning deelt zij graag met jou!  

Gangbad (11.30 uur)

Bij een gongbad worden de klanken van onder andere kristallen- en metalen klankschalen, oceandrums en shrutiboxen gemengd met de klanken van de gongs om een mystieke ervaring te geven. De mystieke ervaring die zich uit door middel van de energie van de vele harmonische trillingen die zich een weg baant door het zenuwstelsel. Het lichaam en de geest worden geopend, leeggemaakt en opgeladen. De mentale, emotionele en fysieke lichamen worden super geleidend en super regenererend waardoor de gebruikelijke weerstand van het ego compleet verdwijnt en ons terugbrengt naar de Stilte. Een gongbad is een uitnodiging om je eigen Stilte te ervaren. Het betreft een ligconcert waar je jezelf compleet laat onderdompelen door de klanken. Je moet zelf je eigen matje, kussen en eventueel deken meenemen zodat je lekker ontspannen kunt liggen.

€ 17,00 yoga & klankschalen / € 10,00 klankschalen