07|03
za 07|03 20:30 uur

Woodstock Drom

Een introductie is eigenlijk overbodig. Woodstock, het popfestival uit 1969 in Bethel, New York, is het meest legendarische festival aller tijden. Het is de geschiedenis ingegaan als de belichaming van de hippiecultuur in de jaren zestig en het absolute hoogtepunt van deze periode. Deze tijden herleven tijdens Woodstock Drom met een ijzersterke en gevarieerde programmering.

Voice Over |  Crosby, Stills, Nash & Young
Voice over is het project van drie professionele multi-instrumentalisten die zich hebben toegelegd op close harmony zang. De meerstemmige zang staat centraal en voor de begeleiding zijn er gitaar, de mondharmonica en percussie. Ontspannen, met humor en op hoog niveau musicerend brengen zij werken van Crosby Stills & Nash, één van de eerste supergroepen uit de popgeschiedenis.

Substitute | Creedence Clearwater Revival (CCR) en the Who!
Substitute bestaat uit bevriende muzikanten die de afgelopen jaren vaker met elkaar in (gelegenheids) formaties met elkaar gespeeld hebben: Maikel Kenter (zang), Arthur Burgmeijer (gitaar), Bas Rijkema (bas), Marloes Kuin (gitaar), Rutger Burgmeijer (toetsen) en Sjerk Wieffering (drums). De band heeft als motto ‘relaxed’, dat uitstekend past aansluit bij Woodstock! Zij brengen nummers ten gehore van de Amerikaanse rockband Creedence Clearwater Revival (CCR) en de Engelse rockpioniers The Who!

The Challenge & Friends | Best of Woodstock / songs of 69
The Challenge bestaat uit een groep enthousiaste muzikanten die samen elke keer weer een uitdagend muzikaal project realiseren. Na onder andere hun Tribute to Pink Floyd (2009-2011) en Tribute to Queen (2012-2015), ligt de focus nu op een Tribute to Woodstock. The Challenge bestaat momenteel uit rasmuzikanten Enrico & Brigit Kors, Carin Wagenaar, John van der Schaaf, Marco Vlaar, Patrick ter Wee, Martine van der Pol, Dirk Braaf en Simon de Groot.

Herleef het grote succes van het festival op 24 augustus jl. en zing mee met de klassiekers uit ’69!


🍹 Zaal open 19.30 uur
👉 
 Showtime 20.30 uur

📍    Enza Zaden Zaal – eerste verdieping
🏷  Staconcert

 

€15,00