02|10
vr 02|10 20:30 uur

Voice Over | Uitverkocht

Het Dromteam haalt alles uit de kast om deze bijzondere theateravond zo sfeervol en veilig mogelijk te maken. Je zou bijna vergeten dat….. Maar nee, dat zijn wij echt niet vergeten. Overal is aan gedacht. En samen met jou, de artiesten en ons team gaan we een goede Dromavond tegemoet. De unieke live-ervaring voor de bezoeker en publiek voor de artiest! Er is voor iedere voorstelling uiteraard maar een zeer beperkt aantal kaartjes beschikbaar.

Ben je benieuwd naar alle aanpassingen die wij hebben gedaan? Klik hier.


Voice-Over is inmiddels geen onbekende meer in de Noord-Hollandse scene. De drie heren hebben zich toegelegd op close harmony zang in de traditie van groepen als  Crosby, Stills & Nash, the Eagles en Venice. De multi-instrumentalisten hebben elkaar gevonden in de voorliefde tot het zingen van Close Harmony. Als begeleiding is gekozen voor een volledig ‘akoestische’ aanpak van gitaar, mondharmonica en percussie, zodat er altijd en overal gespeeld kan worden, van huiskamer tot concertzaal, zonder afhankelijk te zijn van elektra, ruimte of instrumenten.

De drie mannen hebben een rijke muzikale achtergrond. Jarenlang spelen in diverse formaties, radio- en televisisieoptredens en buitenlandse tours hebben een schat aan ervaring opgeleverd. Dit laat zich vertalen in heerlijk ongedwongen concerten, waarbij humor een belangrijke rol speelt.

In de Drom speelt Voice Over in een intieme setting voor een select publiek. Het belooft een bijzondere avond te worden!


👉  Showtime 20.30 uur
📍    Enza Zaden Zaal – eerste verdieping
🏷  Zitplaatsen (geplaceerd)
🍹  Foyer open in Drombar – begane grond

€ 15,00 inclusief heerlijke borrelplank