19|03
do 19|03 20:30 uur

Two Kings wordt verplaatst

Long live the kings
Two Kings bestaat uit Erik Zonneveld en David Stolze. Twee muzikanten die de laatste 20 jaar met name actief zijn geweest in het bluesrock circuit. Als zanger en gitarist van FatMouth (wellicht ‘the best band in the world’) hebben ze in die twintig jaar ontelbare kroegen en podia bezocht. In de autoritten van en naar de optredens werd er door Erik en David naar ‘mooie muziek” geluisterd. Prachtige en intrigerende nummers die onmogelijk op een bluesrock podium ten gehore gebracht konden worden.

Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan is er gezocht naar een nieuw initiatief om de eigen versies van deze mooie liedjes aan Nederland te laten horen.

Genieten
Met Two Kings haalt de Drom een duo in huis dat, met een akoestisch gitaartje en een mondharmonica, een zeer breed scala aan mooie liedjes over het voetlicht brengt. Zowel Nederlands- als Engelstalig. Van smartlappen tot rockballads. Van alternatief tot pop. Met als enige criterium; het moet een liedje zijn.

Ben je dus toe aan een welverdiend eargasm? Kom dan naar Drombar! Lekker onderuit hangen, een rood wijntje of een wit biertje erbij en genieten van een reis door de wereld van de mooie liedjes.


👉  Showtime 20.30 uur
📍    Drombar powered by Incotec – begane grond
🏷  Zitplaatsen (ongeplaceerd)
🍹  Foyer open vanaf  16.00 uur in Drombar powered by Incotec

VRIJ ENTREE