21|09
do 21|09 20:00 uur

TULIPANI

TULIPANI is een sprookjesachtige tragikomedie over een romantische Zeeuwse boer die na de watersnoodramp in 1953 nooit meer natte voeten wil en naar het zuiden van Italië fietst. Aan de rand van een klein dorpje weet hij op miraculeuze wijze tulpen te kweken en groeit hij uit tot een levende legende. Dertig jaar later probeert een Italiaanse politie-inspecteur te achterhalen wat er daadwerkelijk gebeurde. In de hoofdrol Gijs Naber. De regie is van Oscar- en Gouden Kalf-winnaar Mike van Diem (o.a. KARAKTER en DE SURPRISE). TULIPANI is dit jaar de openingsfilm van het Nederlands Filmfestival.

Op 21 september is TULIPANI te zien als onderdeel van FILMCLUB ENKHUIZEN. 
Twee donderdagavonden in september kijken we samen naar de filmpremière van die avond en bespreken deze na in de foyer op de begane grond. Welke beoordeling geef je de film die je hebt gezien en waarom? De prijs voor deelname: Regulier 13 euro, Vrienden 11 euro, inclusief een drankje na de film.

Ga naar de website van Cinema Enkhuizen voor het volledige filmaanbod in de Drom: middagvoorstellingen, kinderfilms, premieres: 7 x per week film.
€ 13,00. Vrienden € 11,00 (incl. kopje koffie of thee)