11|12
vr 11|12 21:30 uur

Tim Knol | Lost & Found Acoustic

Het Dromteam haalt alles uit de kast om deze bijzondere theateravond zo sfeervol en veilig mogelijk te maken. Je zou bijna vergeten dat….. Maar nee, dat zijn wij echt niet vergeten. Overal is aan gedacht. En samen met jou, de artiesten en ons team gaan we een goede Dromavond tegemoet. De unieke live-ervaring voor de bezoeker en publiek voor de artiest! Er is voor iedere voorstelling uiteraard maar een zeer beperkt aantal kaartjes beschikbaar.

Ben je benieuwd naar alle aanpassingen die wij hebben gedaan? Klik hier.


Sinds het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 gaat het hard met Tim Knol. De plaat kreeg lovende kritieken, de single Sam werd een hit en heel Nederland wist: deze jongen heeft talent!

De carrière van Tim Knol is pas een jaar of tien bezig, maar de muzikant met de oude ziel heeft nu al meer memorabele momenten meegemaakt dan andere artiesten in een heel leven. Hij ging van verlegen singer-songwriter, via garagerocker met dito levensstijl, terug naar de aloude Americana, zijn eerste liefde. Dit Hoornse wonderkind is live een fenomeen en stond op grote festivals als Pinkpop en Lowlands.

En op 11 december staat hij met zijn theaterconcert Lost & Found acoustic in de intieme setting van de Drom. In zijn eentje doet Tim waar hij zo goed in is: mooie liedjes spelen!


👉  Showtime 21.30 uur
📍    Enza Zaden Zaal – eerste verdieping
🏷  Zitplaatsen (geplaceerd)
🍹  Foyer open in Drombar powered by Incotec – begane grond

€ 22,50