26|10
za 26|10 18:30 uur

Theaterdiner Carole King & James Taylor

Denk aan een klein theatertje in West Hollywood waar in 1970 Carole King en James Taylor voor het eerst samen speelden. Die unieke sfeer, samen met het meest lekkere eten zetten we neer in de Drom op 26 oktober.

Menno Bruin en Eva Lena verzorgen met “The Generations” een theaterconcert rond de muziek van James Taylor en Carole King. In 2010 brachten James Taylor en Carole King het album Live at the troubadour uit. Een succesvolle wereldtournee volgde. Vele grote hits van deze iconen uit de popmuziek zullen ten gehore worden gebracht.
Zoals:
You’ve got a friend
Caolina in my mind
Natural woman

The Generations:
Menno Bruin Gitaar
Meindert Boon drums
Christiaan Gebhard toetsen
Johannes Dopmeijer Bas

 

*** HET MENU ***

Dit theaterdiner waarin Amerikaanse artiesten Carole King en James Taylor centraal staan, zoeken we het met het menu wat dichter bij huis. Onze chef Jack heeft een heerlijk menu samengesteld.

Amuse van pittige huisgemaakte wortelsoep volgens recept van de chef en Proeverij van vier smaken gerookte zalm geserveerd met boerenland brood en groene salade. Onze zalm komt van plaatselijke Rokery Smoking. Deze rokerij is gespecialiseerd in het roken van zalm, vlees, vis en kazen in vele varianten. Zo kun je dus ook je vis laten roken naar eigen receptuur. Veel topkoks van Nederland laten hun producten hier roken.

***

Gebakken snoekbaars met Riesling saus en pijpjeskruid geserveerd met een puree van knolselderij, wortel en groene kruiden. Deze snoekbaars is een zoetwatervis en is gevangen op het Ijsselmeer door een van de laatste Enkhuizer Ijsselmeervissers.

Onze vegetarische optie is een huisgemaakte lasagne van vergeten Nederlandse groenten zoals pastinaak en kaalrabi. Afgemaakt met geitenkaas.

Deze gerechten worden geserveerd met een bonte koolsalade en gebakken Opperdoezer ronde.

***

Aardbeien tiramisu met Enkhuizer Jodenkoek. De aardbeien in deze tiramisu zijn van het ras El Santa afkomstig van de biologische fruitkwekerij Het Keetje en de alom bekende Enkhuizer Jodenkoeken.

€ 45,00 inclusief driegangen diner