02|07
do 02|07 20:30 uur

TG Drommedaris | ‘Sessies – Lessen in Liefde’ | Uitverkocht

Het Dromteam haalt alles uit de kast om deze bijzondere theateravond zo sfeervol en veilig mogelijk te maken. Je zou bijna vergeten dat….. Maar nee, dat zijn wij echt niet vergeten. Overal is aan gedacht. En samen met jou, de artiesten en ons team gaan we een goede Dromavond tegemoet. De unieke live-ervaring voor de bezoeker en publiek voor de artiest! Er is voor iedere voorstelling uiteraard maar een zeer beperkt aantal kaartjes beschikbaar.

Ben je benieuwd naar alle aanpassingen die wij hebben gedaan? Klik hier.


TG Drommedaris presenteert de wereldpremière van ‘Sessies – Lessen in Liefde’, een nieuw stuk van schrijvers Koos Terpstra en Nhung Dam in regie van Irma Sijs.

Terwijl het coronavirus de wereld in zijn greep hield, werkten regisseur Irma Sijs en haar vier acteurs online via Skype aan ‘Sessies’. Of er een première, live in het theater of online, zou komen, was lange tijd onduidelijk. Maar met de versoepeling van de maatregelen gloorde er weer licht aan de theaterhorizon en konden regisseur en acteurs ook weer fysiek op afstand met elkaar aan het werk.

In ‘Sessies’ maakt het publiek kennis met psychiater Marcel de Vries, zijn vrouw – huwelijkstherapeute – Madeleine en hun cliënten Bas en Charlotte. Zij geven een blik in hun leven en laten zich van hun kwetsbare kant zien. Hoe pijnlijk die ook kan zijn, maar niets menselijks is hun vreemd en dat levert levensechte en voor iedereen herkenbare situaties op.


👉  Showtime 20.30 uur
📍    Syngenta Theater – derde verdieping
🏷  Zitplaatsen (geplaceerd)
🍹  Foyer open in Enza Zaden Zaal vanaf 19.45 uur – eerste verdieping

€ 12,50