16|02
za 16|02 20:30 uur

Stephanie Struijk – Daar (solo)

Stephanie Struijk komt naar de Drom! Als haar naam niet meteen een belletje doet rinkelen dan doet Stevie Ann dat zeker wel. Met deze artiestennaam stond ze op Pinkpop en Concert at SEA. Nu schrijft ze Nederlandstalige liedjes, gewoon onder haar eigen naam. Dat schrijven deed ze echter met niemand minder dan Daniël Lohues.

Dat Stephanie een geweldige artiest blijkt wel uit de zilveren harp die ze ontving en de gouden status voor meer dan 50.000 verkochte albums.

Voor de nieuwe EP ‘Daar’ welke op 16 februari uitkomt zocht ze de inspiratie dicht bij huis. Aan de keukentafel schreef ze vijf nieuwe liedjes, opnieuw samen met Daniël Lohues. Stephanie zingt in ‘Ook wel gelukkig’ over haar geboortegrond, en hoe het was geweest als ze daar was gebleven. In ‘Bijna Thuis’ zingt ze “Zoek ik nou een plek met een tuintje en een hek, of een gevoel waar ik mezelf naartoe kan brengen” wat kenmerkend is voor haar troubadours leven. Het liedje ‘Daar’ gaat over het precies weten waar je naartoe moet om gelukkig te zijn. Het nummer ‘Als de liefde maar blijft winnen’ speelde Stephanie al eens met het Noordpool Orkest.

Photocredits: Katerina Plevkova

€ 15,00