27|01
za 27|01 20:30 uur

Nationaal Theaterweekend | Robert Jan Stips

Na het enorme succes van de eerste twee edities zetten wij zaterdag 27 januari onze deuren wagenwijd open tijdens het Nationale Theaterweekend. De voorstelling is inmiddels bekend gemaakt: Robert Jan Stips!

Tussen de twee delen van de succesvolle NITS toer ‘angst’ speelt Robert Jan weer een flink aantal RJSolo avonden, waarin hij zijn inmiddels vrij legendarisch muziekleven doorkruist. Aan de vleugel speelt, zingt hij songs en vertelt hij verhalen van en over Supersister, Golden Earring, Sweet d’Buster, Transister, Gruppo Sportivo, Freek de Jonge en natuurlijk NITS…mét de mogelijkheid om uit die 3 à 4 honderd nummers jouw favoriet als verzoek
aan te vragen via info@stips.net *).

 

Speciale acties

Bent u VIP-kaarthouder van de Bankgiro Loterij, of heeft u een voucher van het Prins Bernard Cultuurfonds ontvangen? Mail naar info@drom.nl om kaarten voor de voorstelling te reserveren.

Website: Bank GiroLoterij Theaterweekend

 

Theaterdiner bij Die Drie Haringhe

Culinair & Frans getint begin van uw avond uit!

Voorafgaand aan de voorstelling van (*wordt 19 december bekend gemaakt*) kunt u bij onze culinaire buren aanschuiven voor een theaterdiner. Zij serveren deze avond een speciaal twee-gangen menu voor de bezoekers van de Drom. Op vertoon van uw entreekaart (of e-ticket) is de prijs van dit menu € 27,50 (exclusief consumpties).

Wij raden u aan om tussen 18:00 en 18:30 uur te reserveren zodat u tijd heeft om ontspannen te kunnen dineren. Voor dit menu dient u te reserveren per mail (via info@diedrieharinghe.nl o.v.v. Drom Theaterdiner) of telefonisch (via 0228-318610).

€ 10,00