29|08
za 29|08 20:30 uur

Robbert Duijf | Uitverkocht!

Het Dromteam haalt alles uit de kast om deze bijzondere theateravond zo sfeervol en veilig mogelijk te maken. Je zou bijna vergeten dat….. Maar nee, dat zijn wij echt niet vergeten. Overal is aan gedacht. En samen met jou, de artiesten en ons team gaan we een goede Dromavond tegemoet. De unieke live-ervaring voor de bezoeker en publiek voor de artiest! Er is voor iedere voorstelling uiteraard maar een zeer beperkt aantal kaartjes beschikbaar.

Ben je benieuwd naar alle aanpassingen die wij hebben gedaan? Klik hier.


De in 1974 geboren Heerlenaar Robbert Duijf, is een passievol muzikant. Zijn muziek is puur, oprecht en vol overgave in een mix van old school delta blues anno 1930, Gospel en de britsch/american folk revival van 1960. Robbert vertelt verhalen, waarin hij zichzelf begeleidt met zijn gitaar op een typische early finger picking style met een slide en in open en standaard tunings.

Tijdens de Dutch Blues Challlenge 2019 in Nieuw Vennep speelt en wint hij de finale in de categorie duo/solisten. Deze overwinning bood hem de kans om in 2020 Nederland te vertegenwoordigen tijdens de International Blues Challenge op Bealestreet in Memphis, waar hij de halve finale bereikte. En op 29 augustus staat hij in de Drom! Een avond volle bak genieten!


👉  Showtime 20.30 uur
📍    Enza Zaden Zaal – eerste verdieping
🏷  Zitplaatsen (geplaceerd)
🍹  Foyer open in Enza Zaden Zaal vanaf 19.45 uur – eerste verdieping

€ 17,50 inclusief heerlijke borrelplank