24|07
vr 24|07 20:30 uur

RHYTHM & MEGAN | Uitverkocht

Het Dromteam haalt alles uit de kast om deze bijzondere theateravond zo sfeervol en veilig mogelijk te maken. Je zou bijna vergeten dat….. Maar nee, dat zijn wij echt niet vergeten. Overal is aan gedacht. En samen met jou, de artiesten en ons team gaan we een goede Dromavond tegemoet. De unieke live-ervaring voor de bezoeker en publiek voor de artiest! Er is voor iedere voorstelling uiteraard maar een zeer beperkt aantal kaartjes beschikbaar.

Ben je benieuwd naar alle aanpassingen die wij hebben gedaan? Klik hier.


In 2014 ontmoetten Rhythm en Megan elkaar in het keldertje op Dijk 82: The Dubliner. Het was zo’n avond dat het kleine keldertje ramvol stond met toevallig een hoop muzikanten die een liedje kwamen doen. Toen Rhythm het podium betrad, aarzelde Megan niet om te vragen of ze het volgende liedje mee mocht doen. En zo geschiedde!

Sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Samen optreden is het allerleukst. Ze gaan bruiloften, personeelsfeesten, veilingen, kroegen en festivals af met covers die reiken van Boudewijn De Groot tot ABBA, van Radiohead tot Wim Sonneveld en van Pink Floyd tot Grease.


👉  Showtime 20.30 uur
📍    Enza Zaden Zaal – eerste verdieping
🏷  Zitplaatsen (geplaceerd)
🍹  Foyer open in Enza Zaden Zaal vanaf 19.45 uur – eerste verdieping

€ 7,50 inclusief heerlijke borrelplank