05|11
zo 05|11 14:00 uur

Pisa op de planken – De reis van je leven

“De reis van je leven”
Als je met kanker te maken hebt (gehad) kun je deze ervaring beschouwen als een deel van je levensreis. Een tocht die ieder op zijn of haar eigen manier moet afleggen. Wat kom je tegen of ben je tegen gekomen? Waar loop of liep je tegen aan? Uit welke (vaak onverwachte) hoek kwam hulp? Waar heb je mee af moeten rekenen? Wat heb je geleerd of gekregen? Onze voorstelling zal gaan over deze reis. Over je rugzak vol ervaringen, ballast, ontmoetingen, herinneringen, lessen. Als stenen groot en klein, ruw of glad, mooi of lelijk, lastig of luchtig.

Pisa, inloophuis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden, biedt een breed scala aan creatieve en expressieve activiteiten vanuit de visie dat het omgaan met de gevolgen van kanker een hele kunst is en dat creatieve expressie daar een enorme bijdrage aan kan leveren.

Dit seizoen willen we een verbinding leggen tussen al onze creatieve activiteiten en een echte theatervoorstelling op de planken zetten. Een productie die we van de grond af aan opbouwen met onze bezoekers, met waar nodig versterking van Pisa medewerkers. Een culturele uitdaging!
Op basis van het thema “De reis van je Leven” is er in ons Inloophuis de afgelopen periode geschilderd, geschreven, wordt er gezongen, toneel gespeeld, gefotografeerd en gefilmd en al deze bijdragen worden op creatieve wijze bijeengebracht en verfijnd door een professionele regisseur Peter Groenendijk.

Na de nodige repetities, waar alle creatieve expressievormen beoefend worden, zal dit leiden tot de montagevoorstelling “De reis van je Leven”
Kom je kijken naar deze kleurrijke voorstelling?

€ 12,50