18|03
zo 18|03 15:00 uur

Opening Gitaarsalon in de Drommedaris

Zondag 18 maart start Stichting de Gitaarsalon haar nieuwe serie concerten. Dit openingsconcert spelen Tim Panman, Menno Bruin en Pieter Nanne. Hiernaast is er voorafgaand aan dit concert een leerlingenconcert.

Het openingsconcert wordt gegeven door 3 generaties gitaristen die hun roots in Enkhuizen hebben liggen. Startend met het trio van Jan Majoor, Valon Metten en Eduard Boland in het voorprogramma met een Latin repertoire, nemen daarna Tim Panman (tangogitaar), Menno Bruin (Singer-Songwriter) en Pieter Nanne het over in een mix van solo, duo en trio repertoire. Een middag vol swing, melancholie en prachtige muziek in een overzicht waar de gitaar zich van haar mooiste kanten laat horen. We hopen op uw komst om samen dit feestje te vieren.

11:00 – 12:30 Leerlingenconcert

15:00 – 17:00 Concert

Uitvoerenden die middag zijn vier gitaristen die in Enkhuizen zijn opgegroeid en uiteindelijk van hun passie voor de gitaar, ieder op zijn eigen manier, hun vak heeft weten te maken.

  • Tim Panman – gitarist met als specialisatie de tango en Braziliaanse muziek
  • Menno Bruin – gitarist/zanger met als specialisatie Singersongwriter
  • Pieter Nanne – gitarist, ‘ooit’ klassiek opgeleid, maar door de jaren zijn eigen weg gevonden in et instrumentale landschap
  • Voorprogramma van gitaartrio met Jan Majoor, Valon Metten en Eduard Boland.

Zij zullen in 2 sets optreden zowel solo als in verschillende combinaties en diverse stijlen: een middagje smullen van Enkhuizer Muziekbanket

 

 

€ 10,00 / leerlingenconcert vrij entree