17|03
za 17|03 20:30 uur

Murth Mossel – Pauwer!

Hij is er weer! Helemaal opgeladen voor een nieuwe show! Nóg scherper en nóg grappiger! Never ever de slappe hap! Altijd met power! Zo trots als een pauw! En hij staat nog steeds met beide benen stevig op de grond. Of in zijn geval; op het podium.

In deze splinternieuwe voorstelling zet comedian Murth Mossel de wereld weer op z’n kop! Hij is genadeloos, scherp, ontwapenend, daagt je uit en gaat de diepte in wanneer het niet wordt verwacht.

Na Status Aparte, 1e pers. enkelv., Gunstige Ligging Ten Opzichte Van De Wereld, Louter Liefde en Voors en Tegens staat Murth Mossel met zijn zesde avondvullende voorstelling Pauwer! in het theater.

Krachtig met trots: Pauwer!

Fotocredits: Kern Thompson

 

Theaterdiner bij Die Drie Haringhe
Culinair  begin van uw avond uit!

Voorafgaand aan de voorstelling van Murth kunt u bij onze culinaire buren aanschuiven voor een theaterdiner. Zij serveren deze avond een speciaal twee-gangen menu voor de bezoekers van de Drom. Op vertoon van uw entreekaart (of e-ticket) is de prijs van dit menu € 27,50 (exclusief consumpties).

Wij raden u aan om tussen 18:00 en 18:30 uur te reserveren zodat u tijd heeft om ontspannen te kunnen dineren. Voor dit menu dient u te reserveren per mail (via info@diedrieharinghe.nl o.v.v. Drom Theaterdiner) of telefonisch (via 0228-318610).

€ 16,00