09|10
vr 09|10 20:30 uur

Mind the Mill | Music Cinématique

Het Dromteam haalt alles uit de kast om deze bijzondere theateravond zo sfeervol en veilig mogelijk te maken. Je zou bijna vergeten dat….. Maar nee, dat zijn wij echt niet vergeten. Overal is aan gedacht. En samen met jou, de artiesten en ons team gaan we een goede Dromavond tegemoet. De unieke live-ervaring voor de bezoeker en publiek voor de artiest! Er is voor iedere voorstelling uiteraard maar een zeer beperkt aantal kaartjes beschikbaar.

Ben je benieuwd naar alle aanpassingen die wij hebben gedaan? Klik hier.


Trippy gitaarriffs, licht jazzy klanken en bitterzoete vocalen; Mind the Mill maakt filmische trip-hop met een sterke jaren 60 invloed. Geïnspireerd door films, documentaires, en oude verhalen schrijven ze nummers met een soundtrack-achtige klank waarbij akoestische instrumenten gecombineerd worden met digitale sounds en samples.

“Filmische Popmuziek”, aldus de lovende recensies over het onlangs uitgekomen debuut album September Flower. Reden voor zangeres Jerney en instrumentalist Pieter Molenaar (The Surphonics) om met de voorstelling Music Cinématique de wereld van James Bond, Quentin Tarantino en David Lynch in te duiken. Met eigen nummers van  September Flower en songs van o.a. Nancy Sinatra, Dusty Springfield en Shirley Bassey.


👉  Showtime 20.30 uur
📍    Enza Zaden Zaal – eerste verdieping
🏷  Zitplaatsen (geplaceerd)
🍹  Foyer open in Drombar – begane grond

€ 15,00 inclusief heerlijke borrelplank