27|06
za 27|06 20:30 uur

Menno Bruin & Eva Lena van den Braber | uitverkocht

Het Dromteam haalt alles uit de kast om deze bijzondere theateravond zo sfeervol en veilig mogelijk te maken. Je zou bijna vergeten dat….. Maar nee, dat zijn wij echt niet vergeten. Overal is aan gedacht. En samen met jou, de artiesten en ons team gaan we een goede Dromavond tegemoet. De unieke live-ervaring voor de bezoeker en publiek voor de artiest! Er is voor iedere voorstelling uiteraard maar een zeer beperkt aantal kaartjes beschikbaar.

Ben je benieuwd naar alle aanpassingen die wij hebben gedaan? Klik hier.


Menno (Enkhuizen) en Eva (Andijk, Amsterdam) leerden elkaar kennen op de RSG te Enkhuizen waar Menno, naast zijn muzikanten bestaan, als muziekdocent werkt. Er was meteen een muzikale klik tussen de twee.

Nadat Eva haar zangopleiding had voltooid, begon het tweetal met het samenstellen van hun repertoire met nummers waar ze allebei blij van worden. De eigen liedjes van Menno kregen ook de nodige aandacht en het duet Never too late was geboren.

Het repertoire dat Menno en Eva deze avond brengen bestaat uit een fijne combinatie van eigen liedjes én de mooiste popliedjes van o.a. James Taylor, Carole King, Janis Joplin en Fleetwood Mac.


👉  Showtime 20.30 uur
📍    Enza Zaden Zaal – eerste verdieping
🏷  Zitplaatsen (geplaceerd)
🍹  Foyer open in Enza Zaden Zaal vanaf 19.45 uur – eerste verdieping

€ 15,00 inclusief heerlijke borrelplank