05|01
za 05|01 20:30 uur

Marjolijn van Kooten – Ik zie de bui al hangen

Voor klanten van Woestenburg Accountants is dit een van de keuzevoorstellingen.

Vorig seizoen bijna overal uitverkocht en dus speelt ze ‘Ik zie de bui al hangen’ nog een seizoen door. En omdat wij Marjolein te gek vinden komt ze gewoon twee avonden achter elkaar!

In ‘Ik zie de bui al hangen’ gaat Marjolijn verder met waar ze met ‘Geen paniek’ gebleven is. Ook deze voorstelling was vorig seizoen bijna overal uitverkocht. Marjolijn vertelt op hilarische wijze over depressie, suïcidegedachten en de angst voor een terugval. Het taboe hierop doorbreekt Marjolijn met een groot gevoel voor humor en troost.

Gezellige onderwerpen als depressie, moedeloosheid, zelfkritiek en angst passeren de revue. Hoopvol gaat Marjolijn bij coaches, spiritueel docenten, ervaringsdeskundigen en psychologen te rade. Maar of het helpt… Dit is een heerlijke avond zwarte humor om van te smullen. Je knapt er echt van op.

Geestige conferences afgewisseld met mooie kleine liedjes die getuigen van een grote liefde voor taal, Hollandse nuchterheid en een scherp gevoel voor humor. Een combinatie van Kaandorp en Dorrestijn.

Photocredits: Arjan Benning

€ 17,50