14|08
vr 14|08 20:30 uur

Marianne Ligthart & Johan Keeman | uitverkocht

Het Dromteam haalt alles uit de kast om deze bijzondere theateravond zo sfeervol en veilig mogelijk te maken. Je zou bijna vergeten dat….. Maar nee, dat zijn wij echt niet vergeten. Overal is aan gedacht. En samen met jou, de artiesten en ons team gaan we een goede Dromavond tegemoet. De unieke live-ervaring voor de bezoeker en publiek voor de artiest! Er is voor iedere voorstelling uiteraard maar een zeer beperkt aantal kaartjes beschikbaar.

Ben je benieuwd naar alle aanpassingen die wij hebben gedaan? Klik hier.


Marianne Ligthart en Johan Keeman gaan samen het podium op. Beide singer-songwriters doen een greep uit hun eigen repertoire.

Marianne heeft eerder twee release shows in de Drom gedaan. In 2019 presenteerde ze haar debuutalbum ‘Black Tea & Whiskey’ en in 2020 de single ‘It’s You’. In het voorjaar deed ze haar ‘Tour 1’. Intieme concerten met een kleine bezetting. Deze keer wordt ze alleen door Johan op gitaar begeleid. Haar muziek zit in de countrypop/americana hoek.

Johan schrijft Nederlandstalig. In mei kwam zijn single ‘Nieuwe Dag’ uit. Nederpop met een Blues randje. In juli verschijnt zijn nieuwe ep ‘Thuis’, waarop hij terug gaat naar de basis. Puur en oprecht. Een akoestische gitaar en z’n stem, soms iets meer.


👉  Showtime 20.30 uur
📍    Enza Zaden Zaal – eerste verdieping
🏷  Zitplaatsen (geplaceerd)
🍹  Foyer open in Enza Zaden Zaal vanaf 19.45 uur – eerste verdieping

€ 15,00 inclusief heerlijke borreplank