18|04
do 18|04 20:00 uur

Lezing – Ontdek Rusland

Er gaat bijna geen dag voorbij waarop Rusland niet in het nieuws komt. Maar wat is Rusland? Wat staat er achter het koude imago van dit land, wat weten we over de Russische cultuur en mensen die er wonen? Op deze avond laat Elena Matveeva ons het ware Rusland ontdekken. Met zeer levendige vertelling neemt Elena je mee in een virtuele reis door het heden en het verleden van Rusland. Je ‘bezoekt’ verschillende regio’s en bekijkt wonderlijke culturele plaatsen. Natuurlijk kan er geen enkel verhaal over Rusland worden verteld zonder dat de Wolga, Moskou, Sint-Petersburg, Tolstoj en Tsjaikovski worden genoemd.

Het verhaal van Elena wordt prachtig ondersteund door Russische liederen, gezongen door de Russische zangeres Elena Bazhenova. Beleef een echte sfeervolle Russische avond met bekende Russische romans en folklore!

Tijdens deze avond wordt er een brug geslagen tussen Nederland en Rusland, welke op veel gebieden met elkaar verbonden zijn. Het wordt een prachtige avond vol mooie beelden, muziek en boeiende verhalen met een charmant Russisch accent.

Vrij entree