12|06
vr 12|06 20:30 uur

LES HOMMES DU NORD

Het Dromteam haalt alles uit de kast om deze bijzondere theateravond zo sfeervol en veilig mogelijk te maken. Je zou bijna vergeten dat….. Maar nee, dat zijn wij echt niet vergeten. Overal is aan gedacht. En samen met jou, de artiesten en ons team gaan we een goede Dromavond tegemoet. De unieke live-ervaring voor de bezoeker en publiek voor de artiest! Er is voor iedere voorstelling uiteraard maar een zeer beperkt aantal kaartjes beschikbaar.

Ben je benieuwd naar alle aanpassingen die wij hebben gedaan? Klik hier.


Wim (zang), Jan-Dick (gitaar), Dustin (piano) en Christoffel (contrabas) zijn Les Hommes du Nord (de mannen uit het noorden). Hun voorliefde ligt bij de Franstalige muziek van o.a. Noir Desir, Stromae, Patrick Bruel en Francis Cabrel.

Maar om hun hun grenzen te verleggen, zijn de heren naast het Frans, materiaal gaan spelen dat ze niet alleen leuk vinden, maar dat hen ook wat uitdaagt. Dus schieten ze van Jazz, naar pop en door naar rap om weer terug te belanden bij cabaret nummers.

Kortom, gevarieerd en dat alles akoestisch en meerstemmig. De mannen nemen je mee, laten je luisteren en meezingen. En dat met heel veel plezier…


👉  Showtime 20.30 uur
📍    Enza Zaden Zaal – eerste verdieping
🏷  Zitplaatsen (geplaceerd)
🍹  Foyer open in Enza Zaden Zaal vanaf 19.45 uur – eerste verdieping

€ 7,50 inclusief heerlijke borrelplank