17|12
zo 17|12 15:00 uur

Lakeside Stories

Op 17 december presenteert Stichting Lakeside Stories haar singer-songwriter podium in De Drommedaris te Enkhuizen.  Entree is gratis!

Op de laatste zondagmiddag van de maand tot en met mei 2018 treden er talentvolle singer-songwriter acts op uit binnen- en buitenland. Dit in de fraaie ambiance van de Enzo zaal in De Drommedaris.  Aanvang is om 15.00, maar kom op tijd om een goede plek te vinden.

Op 17 december  treden de volgende artiesten op:

Ivo Barnard –  Bloemendaal, NL

Ivo Bernard grossiert in Engelstalige melodische en melancholische popsongs. Zijn debuutplaat Memory Man (2014) is het resultaat van de muzikale vlieguren die Ivo Bernard de laatste jaren als soloartiest heeft gemaakt en waarvoor de EP Cloud Nine Echo (2010) de opmaat was. Daar was al op te horen wat Ivo Bernard op Memory Man tot volle wasdom liet komen: hoe een breed uitwaaierend spectrum aan liedjes in alle verscheidenheid toch een eenheid vormt.

Matthijs  Laan  –  Wervershoof, NL

 Matthijs Laan is een singer songwriter die, na vijf jaar actief bezig te zijn geweest als frontman van de rockband Firewall, solo verder gaat. Zijn akoestische werk heeft een stijl waarin elementen van Jack Johnson, Ben Howard en James Bay zijn gecombineerd. Zijn inspiratiebronnen zijn hoorbaar, maar dankzij de mengelmoes is het resultaat toch fris en uniek.

Meer details over het programma van Lakeside Stories is te vinden op:

www.lakesidestories.nl

Vrij entree