04|10
do 04|10 20:30 uur

Kirsten van Teijn – Nobel (try-out)

Voor de twee keer komt Kirsten naar de Drom en dat is niet voor niets. Na haar gezien te hebben op Lowlands wisten we meteen, die willen we op de planken van de Drom!

Volgens de Volkskrant heeft Kirsten een fenomenale zangstem en ongekende flair en volgens Trouw heeft ze lef, is ze ongegeneerd en dat combineert ze met haar onweerstaanbare komische talent.

Ze is bezig aan een gloednieuwe show: Nobel.

Als het plaatje maar klopt. Als het gazon maar strak gemaaid is, de ramen blinken en de nieuwe auto precies past bij de kleur van de voordeur. In ‘Nobel’ vertelt Kirsten met veel humor over een hardwerkend ondernemersgezin achter een gouden façade. “God, wat zijn we rijk”. Maar wat komt er tevoorschijn als je de Perzische tapijten optilt? Wat gebeurt er als je met het verkeerde kapsel de deur uitstapt? Een schaamteloos eerlijk en stijlvol muzikaal programma over hoe we leven in patronen. En hoe onze pogingen om het juiste te doen meestal stranden. Want soms loopt een perfect geplande brunch gewoon tamelijk woest uit de hand.

ACTIE! NU TWEEDE KAARTJE GRATIS!

Om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten genieten van deze prachtige show krijg je nu bij aankoop van een entreebewijs het tweede entreebewijs geheel gratis!

Zo kunnen jij en je beste vriend(in), broer, zus, vader, moeder, opa of oma samen deze fantastische voorstelling bezoeken!

Heb je al één of meerdere tickets in je bezit? Niet getreurd: deze actie geldt voor iedere verkochte ticket. Per ticket mag je dus één persoon gratis meenemen!

Zien we je dan?

Regie: Jessica Borst

Photocredits: Saskia Kerkhoff

 

€ 12,50