19|06
vr 19|06 20:30 uur

KIM NANNINGA & SVEN ROSS | UITVERKOCHT

Het Dromteam haalt alles uit de kast om deze bijzondere theateravond zo sfeervol en veilig mogelijk te maken. Je zou bijna vergeten dat….. Maar nee, dat zijn wij echt niet vergeten. Overal is aan gedacht. En samen met jou, de artiesten en ons team gaan we een goede Dromavond tegemoet. De unieke live-ervaring voor de bezoeker en publiek voor de artiest! Er is voor iedere voorstelling uiteraard maar een zeer beperkt aantal kaartjes beschikbaar.

Ben je benieuwd naar alle aanpassingen die wij hebben gedaan? Klik hier.


Singer-songwriter Kim Nanninga valt op met haar wonderschone stem en gevoelige liedjes. Sven Ross beschikt over een warm stemgeluid en weet dat te combineren met fijn gitaarspel. Zijn persoonlijk geschreven, catchy singer-songwriter nummers variëren van indiefolk tot pop.

Deze twee jonge solo-artiesten wonen na een jaar studeren in Londen weer in Nederland. Hun plan om de in Engeland geschreven muziek in juni thuis te brengen tijdens huiskamerconcerten door Nederland, viel door de Coronamaatregelen grotendeels in het water.

Ze gaan de show toch eenmalig geven in een speciale setting, bij ons in de Drom. Verwacht een programma van originele luisterliedjes met pop- en folkinvloeden.


👉  Showtime 20.30 uur
📍    Enza Zaden Zaal – eerste verdieping
🏷  Zitplaatsen (geplaceerd)
🍹  Foyer open in Enza Zaden Zaal vanaf 19.45 uur – eerste verdieping

€ 12,50 inclusief heerlijke borrelplank