07|08
vr 07|08 20:30 uur

Joost Dobbe | Akoestische klassiekers uit de jaren ’60 en ‘70 | uitverkocht

Het Dromteam haalt alles uit de kast om deze bijzondere theateravond zo sfeervol en veilig mogelijk te maken. Je zou bijna vergeten dat….. Maar nee, dat zijn wij echt niet vergeten. Overal is aan gedacht. En samen met jou, de artiesten en ons team gaan we een goede Dromavond tegemoet. De unieke live-ervaring voor de bezoeker en publiek voor de artiest! Er is voor iedere voorstelling uiteraard maar een zeer beperkt aantal kaartjes beschikbaar.

Ben je benieuwd naar alle aanpassingen die wij hebben gedaan? Klik hier.


Singer-songwriter Joost Dobbe brengt speciaal voor de Drom een solo muziekprogramma met akoestische klassiekers uit de sixties en seventies.

Dobbe, zelf geboren in 1981, is door de platenkast van zijn ouders sterk beïnvloed door artiesten als Elvis, Johnny Cash, Bob Dylan, The Beatles, The Rolling Stones, Van Morrison en Neil Young. Van deze en vele andere artiesten uit de jaren ’60 en ’70 zal Dobbe de mooiste akoestische songs brengen. Daarnaast zal hij enkele eigen geschreven songs spelen, die duidelijk door deze tijd beïnvloed zijn.

Gewapend met zijn gitaar en mondharmonica neemt hij je met veel kunde, enthousiasme en humor mee naar de inspirerend tijd van de sixties en seventies.


👉  Showtime 20.30 uur
📍    Enza Zaden Zaal – eerste verdieping
🏷  Zitplaatsen (geplaceerd)
🍹  Foyer open in Enza Zaden Zaal vanaf 19.45 uur – eerste verdieping

€ 12,50 inclusief heerlijke borrelplank