21|08
vr 21|08 20:30 uur

JBJ | Jeffrey Oud, Bas Berkhout & Jeroen Aker | uitverkocht

Het Dromteam haalt alles uit de kast om deze bijzondere theateravond zo sfeervol en veilig mogelijk te maken. Je zou bijna vergeten dat….. Maar nee, dat zijn wij echt niet vergeten. Overal is aan gedacht. En samen met jou, de artiesten en ons team gaan we een goede Dromavond tegemoet. De unieke live-ervaring voor de bezoeker en publiek voor de artiest! Er is voor iedere voorstelling uiteraard maar een zeer beperkt aantal kaartjes beschikbaar.

Ben je benieuwd naar alle aanpassingen die wij hebben gedaan? Klik hier.


De band ‘JBJ’ brengt coronatijd muzikaal in beeld!

Sinds de uitbraak van het coronavirus hebben ras-muzikanten Jeffrey Oud, Bas Berkhout en Jeroen Aker, onder de naam JBJ, een tour gemaakt langs allerlei zorginstellingen in de regio West-Friesland. Dat heeft niet alleen bij de cliënten en verzorgend personeel veel losgemaakt. Ook voor hen was het een zeer bijzondere ervaring.

Na een aantal uitverkochte intieme concerten komt de band op 21 augustus naar Enkhuizen. In De Drom spelen ze veel van de nummers uit de ‘Lock Down Tour’. Akoestisch gespeelde nummers van o.a. The Beatles, Simon & Garfunkel, The Cats, Spandau Ballet en Ramses Shaffy.

Dit geheel wordt versterkt door mooie beelden, anekdotes en verhalen over wat zij hebben beleeft in deze rare tijd. Emotie, een flinke dosis humor en West-Friese nuchterheid maken dit optreden tot een prachtige muzikale samenvatting van de afgelopen historische en hysterische maanden.


👉  Showtime 20.30 uur
📍    Enza Zaden Zaal – eerste verdieping
🏷  Zitplaatsen (geplaceerd)
🍹  Foyer open in Enza Zaden Zaal vanaf 19.45 uur – eerste verdieping

€ 15,00 inclusief heerlijke borrelplank