14|09
do 14|09 20:00 uur

IN BLUE

Het verhaal van een bijzondere relatie.
Wanneer de doorgewinterde Nederlandse stewardess Lin (Kraakman) tijdens een vlucht naar Boekarest moet helpen bij een bevalling, maakt dit veel emoties bij haar los. De volgende dag op weg naar het vliegveld rijdt Lins taxi de vijftienjarige weesjongen Nicu aan, een jongen die in de ondergrondse tunnels van de stad leeft. Ze besluit met hem mee te gaan naar het ziekenhuis. De toevallige ontmoeting leidt tot een band tussen de twee, die op momenten op een dunne, soms voor hen verwarrende lijn balanceert van dan weer vriendschap, moeder-zoon-relatie en liefde; een onverwachte connectie die hen beiden kracht geeft. Maria Kraakman is o.a. bekend van haar prachtige rol Anna in GUERNSEY, regie Nanouk Leopold.

Op 14 september is IN BLUE te zien als onderdeel van FILMCLUB ENKHUIZEN. 
Twee donderdagavonden in september kijken we samen naar de filmpremière van die avond en bespreken deze na in de foyer op de begane grond. Welke beoordeling geef je de film die je hebt gezien en waarom? De prijs voor deelname: Regulier 13 euro, Vrienden 11 euro, inclusief een drankje na de film.

Ga naar de website van Cinema Enkhuizen voor het volledige filmaanbod in de Drom: middagvoorstellingen, kinderfilms, premieres: 7 x per week film.
€ 13,00. Vrienden € 11,00 (incl. kopje koffie of thee)