25|09
vr 25|09 20:30 uur

Hans Malagride & Danique Peereboom | Duetten

Het Dromteam haalt alles uit de kast om deze bijzondere theateravond zo sfeervol en veilig mogelijk te maken. Je zou bijna vergeten dat….. Maar nee, dat zijn wij echt niet vergeten. Overal is aan gedacht. En samen met jou, de artiesten en ons team gaan we een goede Dromavond tegemoet. De unieke live-ervaring voor de bezoeker en publiek voor de artiest! Er is voor iedere voorstelling uiteraard maar een zeer beperkt aantal kaartjes beschikbaar.

Ben je benieuwd naar alle aanpassingen die wij hebben gedaan? Klik hier.


Hans Malagride en Danique Peereboom zingen zo’n drieënhalf jaar samen. Hun samenwerking startte met een project voor het VU medisch centrum waarbij zij zongen voor patiënten. Dit beviel zo goed dat ze niet lang daarna zijn gaan bouwen aan een repertoire waaruit het programma Thank you for the music voortvloeide.

Hans heeft al een lange geschiedenis in de muziek als o.a. troubadour en entertainer in dinnershows. Danique heeft veel ervaring opgedaan in operettes en musicals. Nu spelen zij het programma Duetten: een greep uit de vele duetten die de pophistorie rijk is van Elvis tot Lady Gaga.


 👉  Showtime 20.30 uur
📍    Enza Zaden Zaal – eerste verdieping
🏷  Zitplaatsen (geplaceerd)
🍹  Foyer open in Enza Zaden Zaal vanaf 19.45 uur – eerste verdieping
€ 12,50 inclusief heerlijke borrelplank