02|08
zo 02|08 15:00 uur

Frank’s Dutch & Blue Trio

Het Dromteam haalt alles uit de kast om deze bijzondere theateravond zo sfeervol en veilig mogelijk te maken. Je zou bijna vergeten dat….. Maar nee, dat zijn wij echt niet vergeten. Overal is aan gedacht. En samen met jou, de artiesten en ons team gaan we een goede Dromavond tegemoet. De unieke live-ervaring voor de bezoeker en publiek voor de artiest! Er is voor iedere voorstelling uiteraard maar een zeer beperkt aantal kaartjes beschikbaar.

Ben je benieuwd naar alle aanpassingen die wij hebben gedaan? Klik hier.


Frank van Engelen a.k.a. Franky B Boy is al geruime tijd te vinden op het podium her en der. Zijn eigenheid en variatie maken dat zijn concerten altijd wat bijzonders zijn en nooit hetzelfde. Dat geldt ook voor de muziekstijl. Want Frank is een Bluesman maar ook een singer-songwriter. Hij heeft inmiddels diverse albums uitgebracht: een mix van Blues, Jazz, Funk, Southern Rock en gewoon mooie liedjes.

Omringd door goede muzikanten speelt Frank overal met zijn band. Maar in deze tijd is de intieme setting een mooie gelegenheid om met een ervaren trio muzikanten het podium te beklimmen: Frank van Engelen (lead vocals, guitar, bluesharp), Marcel Schuurman (lead guitar, vocals) en DJ van Hulsen (keys, vocals).

Het repertoire bestaat uit mooie luistermuziek met veel originals en een paar covers. En een preview naar Frank’s nieuwe Nederlandse album ‘Uitgelaten’ dat in september uitkomt.

👉  Showtime 15.00 uur
📍    Enza Zaden Zaal – eerste verdieping
🏷  Zitplaatsen (geplaceerd)
🍹  Foyer open in Enza Zaden Zaal vanaf 14.30 uur – eerste verdieping

€ 15,00 inclusief heerlijke borrelplank