Dit eventement liep af op 07 december 2018.
Dit eventement liep af op 07 december 2018.

EXPOSITIE DIJKEN EN WATER IN DE DROM – DORCAS & KO STELTENPOOL

De Drommedaris oftewel de Drom  is een begrip in Enkhuizen als onderdeel van de vroegere vestingwal rondom de stad maar ook als onderdeel van de Westfriese Omringdijk. En niet te vergeten als cultureel centrum in Enkhuizen.

Ko Steltenpool is als beroepsfotograaf al jaren, naast eerder in zijn werk voor het Zuiderzeemuseum, ook in zijn vrije tijd een gepassioneerd fotograaf.  Speciaal de Westfriese Omringdijk, met ook de landschappen en steden er omheen,  heeft hij op foto vastgelegd. Zijn unieke collectie heeft hij onlangs gedoneerd aan de hulporganisatie Dorcas uit Andijk , die zich in maar liefst 16 landen inzet voor de allerarmsten om samen daar een verschil te maken.

De Drom, Dorcas en Ko hebben samen besloten om deze unieke collectie vanaf 3 augustus 2018 in de Drom ten toon te stellen.  Zeker iets om als West-Fries maar ook als geïnteresseerde te gaan bekijken.

De  mooie zwart-wit foto’s kunt u tot en met december 2018 in deze expositie zien. Als klap op de vuurpijl worden deze foto’s van Ko eind december geveild waarbij de opbrengst van de veiling volledig ten goede komt aan Dorcas.

Wilt u meer weten bel of Whatsapp met Marcel Dijk 06-15051269of Gerke Terpstra 06-53352386.

Vrij entree - te bezichtigen tijdens openingstijden