20|09
zo 20|09 15:00 uur

Gitaarsalon: Eric Vaarzon Morel | Flamenco UITVERKOCHT

Het Dromteam haalt alles uit de kast om deze bijzondere theateravond zo sfeervol en veilig mogelijk te maken. Je zou bijna vergeten dat….. Maar nee, dat zijn wij echt niet vergeten. Overal is aan gedacht. En samen met jou, de artiesten en ons team gaan we een goede Dromavond tegemoet. De unieke live-ervaring voor de bezoeker en publiek voor de artiest! Er is voor iedere voorstelling uiteraard maar een zeer beperkt aantal kaartjes beschikbaar.

Ben je benieuwd naar alle aanpassingen die wij hebben gedaan? Klik hier.


De befaamde flamencogitarist Eric Vaarzon Morel viert zijn 60e verjaardag en 35 jaar in de Nederlandse theaters met het jubileumprogramma Spaanse Sporen. In dit programma zet hij Spaanse voet op Nederlandse bodem. Het Leidens ontzet, de list van het turfschip van Breda tot aan de komst van de Spaanse gastarbeiders in de zeventiger jaren, van wie Eric de flamenco in zijn tienerjaren leerde.

Een hart vol verhalen die ons leiden langs de Spaanse sporen in ons land. Bij elke stad die Eric tijdens zijn tournee aandoet, zal hij stilstaan bij de Spaanse sporen die daar nog voelbaar zijn. De koning van Hispanje heb ik altijd geëerd!

Van de Spaanse kroegen in de Warmoesstraat tot aan de Prinsenhof in Delft: mi historia es como la fuente de mi pensamiento  (mijn geschiedenis is als de bron van mijn gedachten)


👉 Showtime 15.00 uur
📍 Enza Zaden Zaal – eerste verdieping
🏷 Zitplaatsen (geplaceerd)
🍹 Foyer open in Drombar powered by Incotec vanaf 13.00 uur – begane grond

€ 15,00