Dit eventement liep af op 26 maart 2018.
Dit eventement liep af op 26 maart 2018.

DORST

Verfilming van de veelgeprezen roman van Esther Gerritsen.
Coco (Elise van ’t Laar) heeft geen flauw idee wat ze met haar leven moet. Totdat haar moeder Elisabeth (Simone Kleinsma) ziek blijkt. Ze grijpt het nieuwe doel in haar leven met beide handen aan en trekt bij haar moeder in om voor haar te zorgen. Hierbij wordt Coco niet gehinderd door hun afstandelijke relatie of door haar moeders wens alleen te willen sterven. DORST is een familiedrama over goede bedoelingen, idiote verwachtingen en de onvervulbare hunkering naar lotsverbondenheid. Met naast Kleinsma en Van ’t Laar rollen voor Leopold Witte, Stefan de Walle en Margot Ros.

Op maandag 26 maart 20.00 uur staat bij BOEK IN BEELD de film DORST centraal. De boekverfilming wordt ingeleid door literatuur- en filmkenner Harry Peters. Harry Peters geeft voorafgaand aan de film informatie, bijvoorbeeld over het boek, de achtergrond van de schrijver of het scenario. BOEK IN BEELD is een samenwerking met de Westfriese Bibliotheken en leden krijgen €2,- korting op vertoon van hun pas.

Ga naar de website van Cinema Enkhuizen voor het volledige filmaanbod in de Drom: middagvoorstellingen, kinderfilms, premieres: 7 x per week film.
€ 10,00. VRIENDEN € 8,00 (INCL. KOPJE KOFFIE OF THEE)