29|07
zo 29|07 19:30 uur

Carel Kraayenhof & Juan Pablo Dobal – Hotel Victoria

De Argentijnse Tango door de wereldberoemde bandeonist en componist, Carel Kraayenhof. Over de tango worden twee belangrijke dingen gezegd: hij komt omhoog uit de modder en hij vertelt het leven in drie minuten. Een waardevolle en hoogwaardige afsluiter van het Trekzakfestival!

Carel Kraayenhof & Juan Pablo Dobal
Het duo Carel Kraayenhof en de Argentijnse pianist Juan Pablo Dobal kenmerkt zich doordat het een programma brengt met verbazingwekkende, poliritmische Argentijnse folklore, afgewisseld met eigen composities. Het is een duo dat nu eens als een ruig orkest klinkt en dan weer moeiteloos verfijnde tango’s en milonga’s speelt.

Hotel Victoria
Het hotel is het baken in de zee voor de reizende muzikant. Er zijn tijden in ons leven dat wij ‘uit de koffer’ leven en van hotel naar hotel trekken. Hoeveel avonden en nachten na concerten eindigen niet in de kleedkamer van het theater of in de hotelbar! En daar wordt dan weer de bandoneón uit de koffer getrokken en de oude hotelvleugel opengeslagen. En dat je de volgende ochtend wakker wordt en vergeten bent waar je ook al weer was…
Een muzikantenleven is een gek, mooi leven, dat van een ‘loco lindo’!

€ 12,50