17|10
za 17|10 19:00 uur

Beth & Flo | Niet wat je denkt

Het Dromteam haalt alles uit de kast om deze bijzondere theateravond zo sfeervol en veilig mogelijk te maken. Je zou bijna vergeten dat….. Maar nee, dat zijn wij echt niet vergeten. Overal is aan gedacht. En samen met jou, de artiesten en ons team gaan we een goede Dromavond tegemoet. De unieke live-ervaring voor de bezoeker en publiek voor de artiest! Er is voor iedere voorstelling uiteraard maar een zeer beperkt aantal kaartjes beschikbaar.

Ben je benieuwd naar alle aanpassingen die wij hebben gedaan? Klik hier.


Muziek van Smetana, Gershwin en Rachmaninov: met vier handen op één piano laten Beth & Flo de zaal zinderen. Virtuoos, muzikaal en perfect op elkaar ingespeeld.

Beth & Flo zijn twee klassiek geschoolde pianistes, die een brug slaan tussen de concertzaal en het theater. Klassieke muziek op hoog niveau gecombineerd met conferences, fysiek theater en een flinke dosis humor!

Op 17 oktober spelen Beth & Flo speciaal voor de Drom een bijzondere voorstelling, want twee dagen later staan zij in de Halve Finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Onvermijdelijk sluipen er dan wat kleinkunst-elementen hun concertprogramma binnen… dus laat je verrassen!

“Beth & Flo: klassiek met theatrale charme” – Haarlems Dagblad

“Prikkelende verbeeldingskracht en aanstekelijke overgave” – Leeuwarder Courant

“(…) het verfrissende pianoduo Beth & Flo, dat opereert op de scheidslijn tussen hoogwaardig klassiek en lichtvoetig cabaret” – Wenneke Savenije in De Nieuwe Muze, juni 2019

Spel: Elsbet Remijn & Claudette Verhulst
Foto: Nanieke van den Berg


👉  Showtime 19.00 uur
📍    Syngenta Theater – derde verdieping
🏷  Zitplaatsen (geplaceerd)
🍹  Foyer open in Drombar – begane grond

€ 17,50