11|07
za 11|07 20:30 uur

BART VAN SCHOONHOVEN | SONGS THAT LINGER

Het Dromteam haalt alles uit de kast om deze bijzondere theateravond zo sfeervol en veilig mogelijk te maken. Je zou bijna vergeten dat….. Maar nee, dat zijn wij echt niet vergeten. Overal is aan gedacht. En samen met jou, de artiesten en ons team gaan we een goede Dromavond tegemoet. De unieke live-ervaring voor de bezoeker en publiek voor de artiest! Er is voor iedere voorstelling uiteraard maar een zeer beperkt aantal kaartjes beschikbaar.

Ben je benieuwd naar alle aanpassingen die wij hebben gedaan? Klik hier.


Zolang er liedjes bestaan, bestaan er herinneringen aan het moment dat je zo’n liedje voor het eerst hoorde. Dat is de grote kracht van muziek.

In zijn solo-programma ‘Songs That Linger’ wil ervaren muzikant Bart van Schoonhoven aan de hand van liedjes bij het publiek niet alleen herinneringen oproepen, maar ook een tijdsbeeld. Zeker de muziek uit de 60er en 70er jaren heeft bij menigeen onuitwisbare indruk gemaakt omdat die vaak gepaard ging met en gestuurd werd door ingrijpende maatschappelijke veranderingen.

Zelfs voor publiek dat van zo ver terug nog geen eigen herinneringen heeft, blijkt dit ook altijd een memorabele reis door de tijd te zijn. Uiteraard komt er ook recenter werk aan bod, zowel van anderen als van hemzelf. In de intieme setting van de Drom speelt Bart liedjes die blijven hangen.


👉  Showtime 20.30 uur
📍    Enza Zaden Zaal – eerste verdieping
🏷  Zitplaatsen (geplaceerd)
🍹  Foyer open in Enza Zaden Zaal vanaf 19.45 uur – eerste verdieping

€ 12,50 inclusief heerlijke borrelplank