06|01
zo 06|01 10:00 uur

Babyconcert – Winterse Wiegeliedjes

Onder een hemel van sterren, op zacht witte wolkjes, omringt door de stille winternacht, genieten de allerkleinsten in deze voorstelling van winterse wiegeliedjes uit alle winstreken. In deze speciale wintereditie van het inmiddels welbekende babyconcert worden kleintjes liefdevol meegenomen naar sprookjesachtige werelden. Een muzikale reis langs onder andere de sneeuwvlaktes van Siberië, de uitgestrekte bergen van Mongolië, langs koude Russische rivieren en fluweel witte Finse velden. Want midden in de wintertijd komt stapje voor stapje het licht weer dichterbij en daar hoort over de hele wereld vreugde en muziek bij.

Na het succes van het eerste Babyconcert zijn Niki Jacobs en Pieter Jan Cramer dit keer op zoek gegaan naar de mooiste en liefste wiegeliedjes met in gedachte het thema, wintertijd. Beleef de eerste winter van je kleintje op de wollige wolkjes bij Niki en Pieter Jan, laat je verwarmen door hun gezang, spel en gebruik van prachtige instrumenten.

Niki Jacobs werd bekend met haar inlevende vertolkingen van muziek die uiteenloopt van Joodse soul, pop, jazz tot Amerikaanse folk. Niki Jacobs heeft over de hele wereld op prachtige podia gestaan in onder meer Washington, New York, Budapest en München. Ze was zeer succesvol met haar theaterconcert ‘Grensverhalen’, die van de Volkskrant vijf sterren kreeg. Pieter Jan Cramer, pianist, accordeonist en zanger is een virtuoos en overtuigende improvisator met grondige kennis van elk muzikaal idioom. Moeiteloos danst hij door alle genres van de volks/jazz en wereld – muziek heen om met volle overgave altijd de essentie van muziek te raken.

€ 15,00 volwassene & kind / € 2,50 extra volwassene