17|02
za 17|02 20:30 uur

De Andersons – Hier Dooft Niets + Frederic Dorfmann

Hier Dooft Niets

Hartstochtelijk theaterconcert over verwondering mét als bijzondere gast zanger en docent Frédéric Dorfmann
Samen met Arjen Lubach maakten De Andersons eerder de voorstelling ‘Stockholm Sneeuwt‘ en veroverden menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en onbedwingbare enthousiasme. In hun kleurrijke voorstelling ‘Hier Dooft Niets’ gaat het over verwondering. Een begrip dat De Andersons opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.

Dit sprankelende kleinkunstgezelschap neemt je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit en deze avond is dat zanger Frédéric Dorfmann, in Enkhuizen “wereldberoemd” als docent Frans. In 1998 won hij de publieksprijs van het befaamde “Concours de la Chanson” in de Kleine Komedie. Sindsdien treedt hij op als ambassadeur van het Franse chanson. Frédéric zal als onderdeel van dit theaterconcert op eigen wijze vertellen en zingen over wat hem verwondert, inspireert en beweegt.

 

Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen!

De pers over de Andersons:

“Wonderschone liedjes.”, “Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.”, “Een warme en overdonderende gebeurtenis.”.

Luister alvast

 

€ 12,00