18|04
za 18|04 15:00 uur

Wonderland | Theater Academie Enkhuizen wordt verplaatst

Onder de bezielende leiding van de ervaren musical- en dansdocent Menno Leemhuis repeteren de kinderen van de Theater Academie Enkhuizen wekelijks voor de eindvoorstelling: Wonderland!

Op zaterdag 18 april is het dan zover en kan iedereen het prachtige resultaat zien in 2 voorstellingen: een matinee om 15.00 uur en een avondvoorstelling om 18.30 uur.

Het Verhaal
De tweeënveertigjarige Alice is een succesvolle redacteur van een roddelblad en heeft twee kinderen. Na de dood van haar man blijkt het grote landhuis te duur om in te blijven wonen en is het gezin genoodzaakt te verhuizen. Om alle rekeningen te betalen werkt Alice hard, weigert stil te staan bij het verlies van haar man en stort zich volledig op haar baan, niet in de gaten hebbend dat ze haar dochters langzaam verliest. Wanneer Alice op kerstavond na een enorme ruzie met haar dochters het huis uit vlucht en de verkeerde lift pakt, stort ze met enorme snelheid naar beneden. Ze komt terecht in Wonderland; het land van haar lievelingsboek. Hier ontmoet ze allerlei raadselachtige figuren die haar iets duidelijk proberen te maken. Een rups vraagt haar wie ze nou eigenlijk echt is, een lappenkat predikt dat ze moet genieten en oog moet hebben voor hen die onzichtbaar voor haar zijn, een konijn probeert haar te zeggen dat ze bijna te laat is, en een geheimzinnige kaartenkoningin benadrukt steeds dat je beter je hoofd kunt verliezen dan je hart. Maar Alice heeft geen tijd voor raadsels, ze wil terug naar huis want ze heeft nog een deadline voor middernacht. Haar werk is belangrijker dan de confrontatie met zichzelf…

Voor meer informatie kunt u mailen naar: info@theateracademieEnkhuizen.nl


👉  Showtime 15.00 uur
📍    Syngenta Theater – derde verdieping
🏷  Zitplaatsen (ongeplaceerd)

€12,50 volwassenen | €7,50 kinderen