08|08
za 08|08 21:00 uur

3 miljoen voetstappen naar Sicilië

Het Dromteam haalt alles uit de kast om deze bijzondere theateravond zo sfeervol en veilig mogelijk te maken. Je zou bijna vergeten dat….. Maar nee, dat zijn wij echt niet vergeten. Overal is aan gedacht. En samen met jou, de artiesten en ons team gaan we een goede Dromavond tegemoet. De unieke live-ervaring voor de bezoeker en publiek voor de artiest! Er is voor iedere voorstelling uiteraard maar een zeer beperkt aantal kaartjes beschikbaar.

Ben je benieuwd naar alle aanpassingen die wij hebben gedaan? Klik hier.


Schrijver en regisseur Koos Terpstra en actrice, theatermaakster en schrijfster Nhung Dam hebben de afgelopen maanden elke dag gelopen. Met het aantal afgelegde kilometers zouden ze op Sicilïe aangekomen kunnen zijn, al hebben ze in werkelijkheid Amsterdam niet verlaten.

Maar zoals Confucius zei: de weg zelf is je bestemming. Onderweg kan het namelijk dat je een ander mens wordt. En je opnieuw kennis moet maken met jezelf. Maar hoe bang je ook bent op deze reis, je moet jezelf nooit gaan verstoppen.

3 miljoen voetstappen naar Sicilië is een indrukwekkende voorstelling over zoeken naar geluk, over leven, over onmacht en over schoonheid. Een hoopgevende ode aan de fantasie, door Nhung gespeeld en door Koos geregisseerd.


👉  Showtime 21.00 uur
📍    Syngenta Theater – derde verdieping
🏷  Zitplaatsen (geplaceerd)
🍹  Foyer open in Drombar vanaf 20.00 uur – begane grond

€ 16,00